Friday, May 15, 2009

tagged ok



jenama handphone anda? Dan sila googlekan imej handphone.

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?

1 tahun

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut.

kerana power rangers fav saye..:D


berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?

395

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf M. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?

35

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu? Kenapa?

sharifah fateha..dea ni kire artis gak laa..hahahha

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?

12


Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
maxis.sbb manyak member dr kalangan mgunakn rangkaian ini..

Soalan terakhir.. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

christiano ronaldo


org yg nak ditag:

mariah carey :P

4 comments:

FARIE said...

pinky power rangers..

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

go go power rangers

Anonymous said...

aduh..mcm2 lah cik pink nie,hehe...
hmm,geli ati tgk nyer ;-)

-mr.brightside48-

Anonymous said...

hahahaha aah kn ko mmg suker power rangers dr dlu.. aku jd power rangers yg merah tu bole kn.. hehe -acap-