Friday, June 19, 2009

new sem.new house.new world..:P

yeay! da 2nd year.2nd sem suda..lagi setahun mau abis blaja!yeay!tk saba.
aceli i bawu terbukak 1 blog tadi..i da lame tk tgk blog beliau..erm..nape i tibe2 mau tgk blog beliau?sbb tadi mase i dlm keta, otw temani encik christiano ronaldo saye pi futsal..itu beliau call itu encik CR saye..hehehe..nape ek..wouh i smpai je wangsa sari tu..i tewos tk dok mood..ahh..forget it!hal tu suda settle same ngan encik CR saye..


ok nk cite.this sem i amik 5 subject je..je?hahaha..yg pasti kelas mi kali ni mesti ade adegan berderai air mataku..haiyo..
pas2 i akan pindah ke sri kembangan start bulan julai ni..oh kawan2..sila la dtg ke umah bawu i ek..:P

mlm td i tk tito..i cam tingat pasal cite seorg hamba Allah ini call i dan menceritakn perihal kisah idop beliau bersama seseorg..erm..macam2 i pikir..penat sgt..i call encik CR tuk tenangkn perasaan i..:) kadang2..kita kne korban kn perasaan kita tuk mjaga hati n perasaan org len..skang i sedang mencuba...

p/s: nk upload pics..tp tk bwk cable :(.....now kt umh akak di sri gombk


erm..nk kaci pe kt abah tuk father's day ni ek??bawak blk menantu?kahkahkah


2 comments:

FdausAmad said...

Gua datang nk jemput lu mkn kenduri kt blog gua.
Ikut baca doa skali lagi bagus.
Follow terus pun takpa.

Budak budak kt blog gua tu dah tak seimbang,ramai berat ke belah punk.

m'Z faRa.. said...

sape hamba Allah 2 mek..???
kim salam kat incik cr yo..
heee..:)