Tuesday, July 21, 2009

jiji part 2




aiceh..ciap ade part 2 okeh!hahaha okay..meh la i nk cite sket mase nk pi shoot tuk jiji nye ni ha. pg2 lagi beliau tepong i tanye nk ikut pi shoot pic dea tak?pelik gak wat gapo beliau nk shoot muke beliau tuh?cantikk ka?hahaha..ngupe2 nye pic gedik santai konvo beliau..okeh..i pun mandi pas2 tewos pi putrajya..ouh rupe2 i kne jadi pembantu beliau merangkap org gaji tuk angkut semua2 brg dea n amik gambo beliau gaks..kecian i sentiasa dibuli ..uwaaaaa...hee~~


bile tgk pic beliau ni..rmai terkejot jiji
MAMPU lompat lebih tggi!ahaks..syabas!huhu ha pe lagi..layann je la gambo2 ni..
sekian :)

assalamualaikum

pics by nabil & ajwad

7 comments:

onthespot said...

:) :) :)

azizie said...

wah!! terharu aku ada part 2.. huhu! bkn sng nk dpt part 2 dlm blog yg femes nih!!

sy ingin merakamkn jutaan terima kasih kepada mak ayah, BMG music, EMI dan Sony music kerana telah memberi kepercayaan kpd sy dan tidak lupa juga kepada BFF sy, Teah, kerana memberi sy sokongan jitu selama sy masih tidak femes sehingga sy telah terkenal dipelusuk asia.. terima kasih!

onthespot said...

bongek ahh jijie

mizzsyaidris said...

blh tak aku nyampah ngan statmnt jiji ni?

kakakakaka

onthespot said...

boley2..silakan...mari kita menyampah kat dia same

jai.jezz ^.~ said...

dok snap picture jerk.. keje dh cari kew blum nih..??

azizie said...

camni la korang laki bini.. uwaaa ='(