Wednesday, February 24, 2010

cendol wahab terbaekk

futsal. okeh seyes i buhsan gile ngan futsal.even i bukanlahhh pemain nyee.sekali seumur idop pun blom tentu i akan sepak terajang bola.euww. ceh.poyos disitu. okeh sbb nk mblas jasa kaseh syg terhadap incik bf, so i bersetuju tuk menemani beliau pi men futsal. sgtttttt mbuhsankn. sape2 yg masih single boley la bersosial ke tempt itu tuk mencuci mata jejaka2 oh kacaknyee :D
blh kire bape kali je i teman dea gi men futsal. sian beliau dpt gf cm ai yg pemalas tahap dewa kalo nk temani bab2 fav beliau. paling komaannnn pun ai akan teman beliau menonton MU di mcDonalds tmn melati. hahaha.ciann beliau. tp kn.. kalo fav ai, dea tk kn bising2 seperti ai, beliau akan menemani ai smpai la ke akhirnye tanpa sebarang pertanyaan "erm bile nk abis ni?" erm agak2 pe fav ai tu? yerp! shopping & karoke! even beliau tk kn bising2 drive keta ai yg penuh ngan aksesori pink hello kitty. ouh ai sgt syg beliau! ele terlebeyy melampau2 da ni :P

aceli nk cite.lepas futsal,ktowang pi pekena cendol wahab!peh sodapppp! tk sangka bapak wani buka kedai cendol kt wangsa maju kn.huuhuhu








p/s : sekali sekala gi tmpt2 gitu, dpt cuci mata.so skang mata gua da makin bersinar. :D

3 comments:

onthespot said...

wani bukakla cawangan .... die ley lak xnak jumpe abah die kat dalam kalau x bley dpt mkn free

mizzsyaidris said...

haha.

sasha* said...

i lg suka abc dr cendol :P