Monday, August 30, 2010

misi mencari shawl raya!

rmai bloger2 fesbukger n membergerr.ngeee tanye ane cik sya bli shawl..mule2 dulu mase start berjinak2 pkai tudung secara full timer..cik sya men bli je kt kedai2.kt jln tar semua.. tp skang da bosan. maybe kalo gi tmpat len pun cm lebey kurang sama je design. so tk nmpok exlusive.cehhh
ari tu pun member bertanyakn kt mane bli hairband semua. meh cik sya berkongsi disini secara exlusive.auw..cik sya suke gile kt 3 blog ni! mmg sgt2 berpuas hati dan sgt2 teruja tgk gmbo je da teruja taw!ngee. dan hampir every weekend ade je cik sya nk order.ngeee



p/s : kak ayu, tu da lame kenal dea and husband sejak2 dea anak dara lagi, zaman2 myspace.skang ni da beranak pinak.ngee
dan kak reen tu classmate @mmu. bli kt dea siap ade student price ok!ngee.jom terjah!

2 comments:

Aiza Aidid said...

huhu.. aku pun sll bli kat radiusite tu.. ade lg 1 pun ok gak.. sugarscarf.com.. gi la tgk..hehe

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

thnks putri!