Saturday, February 26, 2011

ape aku nk tulis tuk title aku ni haaa?


kadang² aku rasa kl ni bosang gileee kot. tk de mende yg besh pun.hhahaha.maybe semua tmpat aku da terjah. okeh.ari ni pg² lagi kne bangun di paksa oleh amin :D gi teman dea pi make up kereta beliau.aiceh.bergaya nampok :P aku pun mesti nk gak kan make up keta aku kasi bergaya gak :P walaupun sebijik mentol lampu.huhu



pastu gi lunch kt mid valley.hamboi kau sya.lunch je kt mid valley tu :D. ala mid je.ape ke de hal. actually tiket mubi free mykkkk sgt.tp aku mmg da malas nk gi nonton.sapa mau?sila kol saya dgn kadar segera :P. pastu amin ajak gi 1 tempat.haaa tempat ni mmg tk masuk dlm list tmpat dating aku kot!eh never meh! iaitu.muzium negara.hahaha.dasat tk?hihi.jum layan gambo







p/s : agak² korang bile last time korang masuk muzium? aku?hihi tk penah masuk la.

4 comments:

onthespot said...

jgn lupe tau..nike mercurial bulan 11 nie :D tq..lobiula

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

eh bulan 11 i pegi bandung la.setahun kt sana.lupe la tu

.::F.A.I.Z.A.H::. said...

abg aku kije muzium...penolong kurator..hehe

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

oo ye ke.aku tk cam muka abg ko.tk kenal rasanye.tp acuan cm ko la gak kn :P