Friday, February 18, 2011

gadis-gadis pilihan cik sya.jomm check it out

1. cpm honey nurhaliza. dea sgt2 cantik dan kategori perempuan melayu terakhir. sapa sangka muka kiut gini da anak 2 dan bakal menimbang cahaya mata yg ke3 pulop. mata dea sgt cantik.dan dea merupakan akak irene nadia marcello. aku penah katam belog dea da 2x.huahua.time tu nampok bebenor tak de mende nk buat kan :P

2. sapa yg pengemar shawl dan tudung mesti kenal kak kai. zaman myspace lg.dea mmg seorg yg sentiasa beridea baru untuk mengayakan tudung dan shawl. skang ni adik dea lak yg makin menyerlah, eila. pun kenal mase zaman myspace lagi.time tu dowang semua bujang dara lg taw. kalo dowang hupdate belog..aku la antara org pertama akan terjah ^___^.



3. hanis zalikha. kalau aku ade abg lg sorang.aku nk suh abg aku ngorat dea :P


4. finaz yunus. wartawan alhijrah tv. aku penah sekelas ngan beliau dulu zaman diploma. tp dea senior. actually dea tk penah pkai tudung bawal sepanjang zaman diploma tu. dea lg cantik memakai shawl atau pashmina. mmg cantik. gusip hangat zaman kolej pun agak hangat gak.hua.



rasa ni la top 4 gua.hihi.kalo hupload gmbo, aku la antara org yg teros men terjah punyeee. hihi. yg len2 pun aku slalu terjah cm cik zyla. cik riena , cik neena , cik intan , cik ain farah dan manyakk la lagi. hee dowang semua ni aku kenal melalui sosial network. cool ek :)

8 comments:

Neena Jamal said...

yeah suka smuaa tp yg senior awok tu bg la link dia, nk terjah jgk hehe

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

finaz tu kite terjah kt fb je. dea tk dop belog. search je finaz yunus :)

onthespot said...

hi...i pun abg u watt

EilaShayang said...

hai cik sya . so sweet . sile terjah manyakmanyak lg eks ;)

Nasuha Salleh said...

cantiknye ciptaan Tuhan =D
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

suezen said...

tuudiaa...org takde keje nk wat.....mmg entry macam nih:p

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

gedik : :P

eil : hihi.orait :)

nAsuha : kann :)

sue : haip. :P

cik fa said...

pernah jumpa finaz & smbg dgn dia msa fashion show dkt pavi...
dia sgt gojes & friendly....