Saturday, February 5, 2011

Kadang2 aku rase adik aku kecik lg. Tp smlm dea brjaya drive keta smpai kemaman. Tganu ok. Seko2 dea je.aku mls nk kol dea myk kli,aku suh amin je kol dea sbb amin kt area kuantan mase tu.aku cume nk pasti dea ok je. Adik pompuan aku tu baru 19 dan bln dpn bru abis lesen p. Bg aku dea budak2 lg. Semua mende dea nk,aku la yg akan cuba tunaikan. Sblhnye aku tk bg dea nek lrt bagai.aku akan anta kn. Kalo dea pegi bandar tmloh pun aku akan kol myk2 kali disamping risau keta aku kang dilanggar la ape la.sbb dea drive mmg cm pelesit.hua. Smlm aku pk gak cm ne la dea blh tau jln area kuantan tu.sbb bg aku jln kt kuantan lg2 area bandar mmg penim tak hinggat. Myk one way. Adik aku lak rilek je ngan tk bwk gps.tak kol amin lgsung.aiceh hebat sgt la tu. Bru la aku sedar adik aku tu da beso. Kadang2 aku rse dea lg matured dr aku. Kalo aku ade prob,dea la org pertma akan dgr.dan kadang2 dea brfikiran jauh dr aku bfikir.

P/s: lately ni cite pasal adik badik je.sbb semua kumpul kt teratak bonda feel len sket.

Posted using Blogpress from my Iphone

5 comments:

twinklelady said...

Hang tuh la giler!!! jgn bawak kete mcm org giler!!! Hahahah! Heelllo! Permisi to folow u on blog! Mari2 jadi rakan berblogger :D

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

hahah
sejak bile mu minah blog ni ha?ke aku je tatau.dlm diam² karat gak mu tu :P

twinklelady said...

Hahahahah!!!! Sudah lama la hampir 3 tahun kot :) Mmg laaaa aku tak suka kecih2 sgt la... sbb aku dengan kwn paling rapat n org tertentu je tau... ni pun baru baru lagi laa nak aktif balik berblog.. lama sgt aku tinggalkan blog aku! Hahaha! hidup baru nak tukar2 setting apa apa patut...hahahhahaaaaaaaaaaaa....

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

wei aku tk dpt bukak belog mu punggg

twinklelady said...

tulahhh!!! tengah set set nie... cuba bukak sat. Ni baru tukar setting. Try la jap.