Saturday, March 5, 2011

bill tepon smpai rm300?

nk tau cam ne aku blh kenal ngan amin dop?jengjeng jenggggg.
aku kenal amin dlm yahoo messenger..masa tu aku sibok confrence bersama sahabat2 sm teknik kuala lipis. ntah cm ne.member aku aku invite amin ni masuk skali. dea bukan budak sekolah aku pung. kebetulan.time tu.aku syok gile ngan mamat tettt kebetulan nama dea pun amin.uhuk.rasanyeee member dikalangan aku semua tahu cite tu.aiceh! aku ngan member aku emy, asik kacau si amin ni.siap terjah kasau kt dea pesal dea msuk chat ktowang. smpai la dea kuar dr confrence tu.hahaha :D pastu amin add ym aku.aiceh!gatal seh. tp aku tk penah pung layan dea.rasa nye berbulan gop dea ade dlm list ym aku tu.dea buzz ke say hi ke.mampuih aku dop layan.malassssssssssssssssssssssss.sbb aku ni mmg tk suke kenal2 melalui laman sosial ni.aiceh! rasa dlm 5,6 bulan gop baru aku layan ym dea.tu pun rasa nye cite pasal photography. okeh.aku n amin mmg gilos photography. bercerita then tuka number fon. okeh sapa yg gatal skang?aku ke amin?hahaha ce tanye amin.sapa yg kol dlu.hua! mesti la bukan aku kn! :P


cm gitu la pkenalan aku ngan amin.

fyi, aku tatau pun dea punye muka cengmana.sbb mase tu dea guna avatar tuk profile pic ym beliau.




tepek muka sendiri kt belog tu penting.nnt org lupe muka kite cam ne :D


p/s : okeh lari tajuk.actually aku rindu nk gayut fon berjam2 cm memula bercinta dlu.smpai bill tepon rm300.hua! tu zaman dlu la.zaman tuk skang ni, kalo amin ni paling lama 5minit la.haha. maybe da tk de mende nk cite kot! :P

4 comments:

twinklelady said...

Hahahhah!!! kelakar!! aku suka ayat ko sya.."tepek muka kat blog tu penting sbb nati org lupa muka kite.." Hahahha! ngaper nye tu!! Sampai RM300 hah??? bukan ko free je ke ngan aming!!! heheh kim salam aming!!!

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

hahah ktowang bru je buat tahun lepas line sesama tu.skang pun still 3rat.byar BIS :P

TheFininfinity said...

nak tepek muka siapa lg kalau bukan muka kite ye dop?

hehehe...

kau pakai bis line mana? maxis?

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

ha ah maxis :)