Sunday, May 15, 2011

oh my superb weekend!


konon nyeee nk sahut cabaran incik aming juding.eh rasanye da laaaamaaaaaa dea cabar aku.
" sayang, blh dop 1 ari nanti kite gi ngedate nek LRT?" ha itu laaa cabarann nye!
sapa² laaa yg kenal diriku ini, eh ku mmg palingggg tk suke nek LRT. selama aku ngan amin ni..mmg tk penah lgsunggg nek lrt gi memanaa la.ape ntah lagi nek bus semua tu.sanggup ku drive keta amin yg manual tu semata² nk gi ngedate kt area kl ni. kalo keta ku mmg tk payah la nk pikir nek bukit nk tarik handbrek dan masuk gear 1! mmg selamat dunia akhirat. :)
smlm sbb nk gi klcc.memandangkan nk cari 1 mende ni cam tk berbaloi lak nk byar parking klcc yg mahal nak mampus tu.so aku pun ngan rela hati nak nek lrt.jengjeng.untuk pertama kalinyaaa memory ku bersama aming juding nek lrt ni.aicececeh! rase nye ni 1st and last time la muka aku nek lrt ngan aming juding.hahaha




haa mende ni la yg aku cari² 1 kl! eh mmg susah gileee nk cari novel ni.beli pun sbb aaron ajisss pulop tu.baca novel ni pun terbayang² abe aarrrooonnn ajis :P

ni gmbo ari ni.acecececeh!kuning semerbak kau ye :P suke gmbo ni sbb nampok muka aku cam matured sket.cam da sesuai bebenor nk kawen nye :D

dan ini.thanksss aming juding!

9 comments:

FS Chanteque said...

penangan Nora Elena... aaron aziz kacak..ct saleha cunnnn

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

kan.hahahah

Mama Melissa said...

waaaah sanggup tu sebab nora elena.... thanks mu bagi ku idea nak beli novel ni gaks.... !!!!!!!!

infosuriarecords said...
This comment has been removed by the author.
sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

mama lissa : hehe.susah gileee nk dpt.smpai jln masjid india ku cari :D

Mama Melissa said...

serious?! alaaa... so peluang agak tipis la kalau aku nak terjah MPH? hmmmmmmmmmmmm

onthespot said...

Gitu..gua beli muke org lain die bayangggggg...majuks sobsobsob

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

fini : aku cari smpai ke masjid india, gi klcc,last² jumpe kt carefour wangsa maju. mu try la kt mph midv.

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

abe : hahahahahahak