Tuesday, June 21, 2011

emosi terlebih

"Don't waste your time on someone who's not worth your time. Instead, give your time to those who give theirs back."


aku ni jarang nonton cite melayu.eh drama melayu yg meleret² cenggitu.tp lately ni aku layan cite annissa tu. sbb aku nk tgk reaction fiza elite tu lpas dpt tau husband dea kne kebas ngan kawan sendiri! peh! aku mmg tk blh tgk pompuan kesian cenggitu.mmg seperti cubit peha kiri,peha kanan terasa :D sibok aku nk terasa² gak :D
aku penah gak berada dlm situasi cenggitu. tp bukan husband la. bf tu of coz la.zaman² kanak² baru nk kenal dunia luar.uhuk. bf aku bermsg ngan kwn baek aku sendiri smpai timbul 1 perasaan cintan! mase tu aku rasa aku la org paling sedeyhhhh dlm dunia. eh even aku bahagia skang, tk semesti nyee zaman lampau aku pun bahagia.aku pun penah rasa ditgglkan.diduakan.kwn mkn kwn. cilake tol kwn cenggitu! seyes ku kata kan. kawan baek tu beb! smpai hati kau wat kwn ko cenggitu kan. tp aku ni jenis pemaaf. fyi, aku masih lagi bersahabat baek ngan sahabat baek aku tu even dea penah wat taik hanjinggg kt aku suatu ketika dahulu.aiceh! tp seyes aku ni jenis pemaaf cepat sgt.rmai org ckp cenggitu. amin wat hal soploh kali pun aku ttp maafkan dea. tp tgk cara dea pujuk aku gak. :D kalau cam tak menjadi, aku panjangkan sikit muncong ku agar dea paham mende aku nak. dan ex aku tu smpaii skang aku masih bersahabat baek jugak ngan dea. smpai dea da kawen.huahua. bg aku setiap org tu pasti akan berubah. masa je yg tentu kan. walaupun dulu dea jahat,penah wat taik kt aku, tp alhamdulillah dowang semua berubah.walaupun dea tk sempat berubah masa zaman bersama aku, at least for the next person, dea tk smpai hati nk wat taik hanjing lagi. berkali² mintak maaf kt aku. padahal aku da lupa kan perkara yg lalu. sudah² la. mende da lepas tk payah nk simpan dlm pale otak.
tapi seyesly aku mmg rasa sedeyh gilee tgk fiza elite tu kne tipu kaw2 ngan husband n kwn baek sendiri.aku rasa nk nangis kesian gileeee.tatau la cam ne keadaan aku kalau aku berada dlm situasi cenggitu? :S


p/s : lately ni aku penattt gileee.myk kije kot. :D kadang² aku tingat. sbb da lama sms aku tk bunyi. tp jgn pikir aku tingat tu aku rindu. cuma aku bharap sgt kau sedar. sudah² la. kesian la kt orang laen tu :)

1 comment:

Nurly Hamid said...

eww taik hanjing! Gi samak cepat! Seliper kite dah samak dah! :"(

Aku dah! (iklan carefree scha)