Sunday, January 22, 2012

xin nian kuai le

aku dpt cuti smggu! smggu duk umoh, punoh la diet aku tu nnt. confirm! mkn nasi of coz. ish ish, kang tk makan.touching lak mak aku.hahahaha :P ari ni aku mangun kul 2pm! mmg terbaekk! aku dah lama gile tk mangun lmbt n tito lmbt. biase pi kije kul 9 blk kije dah mlm then teros tito.
belog pun dah berhabuk tk update. superb bz bebenor! aku pun sedang menyiapkan sikit2 tuk big day aku coming soon ni. can't wait. kwn2 semua pakat tgglkan tittle "single" ni.aku pun tk sabauuu gak nk tggl kan ni :P btw, appy holiday uolss! eh cuti ni sy akan ke johor. warga johor, lailai laiii jumpe my all :D

4 comments:

cha said...

uuuuuu ingat i lg???? :D

sya idris al-haj said...

wooott.sapa ni ek?

cha said...

hehe kawan blogger dulu. lama tutuup blog then baru je nk aktif aktif balik :D

sya idris al-haj said...

sory dear. i tk ingt lgsung. tkpe. now dah bukak belog blk.blh kwn smulaaa :)