Sunday, February 8, 2009

jate2 in my life..hahaha


1. caption:farid,faris, uncle.uncle 2 hanya sekadar hiasan..sorry uncle..huhu


2. mr JJQ(tk de pic.haha)
3.matteen syafiq(ouh nnt i mintk pic dr dea k..haha)
4. azizi abdul karim(saje tk mo tawuk pic mung!haha)
5.putra muhammad DANISH(pic dea terlampau la mnyak..kompius nk tawuk yg ane..huhu)


p/s:we all adalah MAN U FAN! hahahaha..2 yg penting..kihkih

*jate=jantan (jate disebut dlm lograt kelate..arap maklum :) )

4 comments:

azizie said...

asal si mattin tu mendahului aku dalam carta jate ko? ni yg aku tak puas ati nih.. kalu ko nk aku blanja old town, baik ko letak aku tangga no 2 mengalahkn mr JJQ ko tuh.. hahaha!!

mrcinderella1986 said...

fine... nama 5rus n aku dah tak de dalam snarai..
walaupun kiteorg ni pengkid, tp ramai gak yg still kate kiteorg ni jate..
so layak la kirenye klu nak msuk carta pun..
tp klu empunya blog tak sudi nak ltak wat to do..
huhuh

mizzsyaidris said...

azizi: waklu ni kire rasuah ni! gilo..aku tk mam rasuah!hahaha

addy:ala nok,jgn r touching2..takat carta kt blog ape la sgt..korang ttp no 1 dlm hati i selepas mr jjq..wahahhaha

azizie said...

tu la ko teah.. buleh lupa kat pengkid² jelita tuh.. heheehe!!