Saturday, October 9, 2010

23rd NOV coming soon


alamak next month, bulan bulanan maybe kopak laaaa.hahahaha.baru nk menabung kn kn kn. *alasann :P
next month, incik boyfie genap 26 tahun. dan aku sedang bertungkus lungmus (ayat baru tu) berfikir adiahhh pe laaa nk kasi kt mamat ni. aceli nk bli kn adiah kt laki ni la yg paling susah! penimmm pale beb! naseb la amin ni jenis tk berkira, men bedal jeeee.tk cam ai kn kn kn.bday present pun i yg tarik dea pi butik guess mase bday i :P so skang ni ngah survey2 ni.aiceceeee skang ni da pndai survey uolss :P survey je dulu..bli tatau lagik :P


hulamakkk.kopak eden weii. keta eden pun tk pkai cd player canggehh manggehh cenggini taw
jersi man u. erm penah terlintas di pale otak, andai ku hadiahkan jersi chelsea kt bf aku,agaknye dea pkai ke takk?hoho
amin mmg suke gileeee dgr lagu. da kije pun kt radio station kn..erm kalo aku bli kn ipod touch ni, agak2 next year dea kaci iphone 4 kt aku ke tak?hahahahaha
ni gmbo je sbnarnyee.hahaha. nk ke mucuk??


last but not least bebeh bebeh sekalian,
amin mmg sukeee masakk.untung aku dpt dea kn kn kn.auw :P mmg ritu tingin sgt nk bli kn tudung saji ala2 tradisional ni tuk amin mase kt melaka tu. tp len pulop aku bli kn tuk dea.auw.sweet kn?


p/s : kiki, jgn senyum kambeng sgt2 taw taw. sila lihat wishLIST ai pulop sblah kanan tu..ingat saje2 je ai tawuk tu :PPPPP

4 comments:

onthespot said...

haha..yg last skali x bley belah....belikan je ferrari ke..fairlady ke..xpun murah2 vios satu..susah2 BB pun xpe...hohoho

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

huh

over pulop!hahahaha

yg last la ok.besau taw

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...
This comment has been removed by the author.
prahlad said...

Data Entry Outsourcing Projects Available at www.visionjobcare


visionjobcare.comoffers different types of outsourcing projects. Online data entry is one of the best home job for housewives, unemployed, students and part time job finders. Easy Job, just spend 2hrs. daily, & make massive monthly income. We pay you $5 per Assignment. Each Assignment of 5 lines.
For more details E-mail us at support.visionjob@gmail.com
Visit Us at http://www.visionjobcare.com