Thursday, December 23, 2010

lelaki part 2

aicececehh kau smpai part 2 nk cite pasal jate kan kan kan. ade part 2 sbb ade mende terjadi ari ni dan berkaitan ngan lelaki. ele lelaki tu kadang2 je nmpok sweet kan.huahua. kadang2 mesti ade nampok pahit kelat bagai.same je kite ni kaum pompuan.tk lari dr kelat bagai tu. tk yah nk ckp lelaki je jahat.
okeh. pg2 lagi da dpt msg.eh dr exbf taw taw taw :p pelik gak mamat ni. motip kan kul 6am da siap msg aku gud morning bagai.sihat ke tak?eh nk kembali kt aku ke ape tu kn?hahaha ala pompuan ni kn kalo exbf msg ke kol ke kn mesti pk "eh mamat ni nk ngorat aku blk la tu.ermm kne jual mahal ni " huahua.
dan dipendekn cite.mamat ni mintak aku tulun dea. dan permintaan dea tu sgt2 tidak ku duga.aiceceh.tp yg penting dea tk de la nk mintak couple blk ngan aku kn.sbb dea suda pun milik org len.uhuk. eh tp seyes aku terkejot. nk tlg ke tak kn. erm.lelaki kn.kadang2 da kenal soploh tahun pun kite masih tk kenal perangai sbnar dea kn.sbb ala semua org kot, akan berubah. ape la permintaan exbf aku kn..erm biar aku je la tahu.sbb aku risau la kot2 ade yg terasa.aumm.
aku ngna ex bf aku tu mmg kamcenn tahap gaban. siap dea label aku ni bff dea. aicececeh terharu la aku konon nye. mcm2 la perangai lelaki ni kadang.aku pun kurang arif pasal tu. amin pun kadang2 aku tk paham gak. ye la. cam aku ckp td.da kenal soploh tahun pun kite mesti tak terduga perkara2 yg akan berlaku kelak.hoho

hahaha.ni amin soploh tahun yg lpas.gile jambu kan?hoho

1 comment:

onthespot said...

hensem nye lelaki itu