Sunday, December 5, 2010

my handphones timeline. :P

okeh aku diberi kepercyaan oleh pak syed untuk memiliki sebuah handphone pada umo 15 tahun. form 3. tu pun second hand,sbb pak syed bli hp baru, then hp lame dea kaci kt aku. ouch! mase tu trima je. dan syarikat prabayar aku tuk 1st time nye adalah celcom! 019. mase tu topup yg ade rm 50 dan rm100 je ye. tk dok soploh inggit ke 5 inggit kee.2 inggit ke..bayangkan aku mase tu umo 15 tahun cm ne nk dpt 50 inggit kn kn kn.

jom tgk 1st hp sy.. nokia 3610



i punye 1st hp lampu putih okeh. bangga ni.hahaha. org len semua pkai lampu kuning2. :P aku pkai smpai masuk ostel form 4. pastu ilang. cm biasa la kata pak syed. aku ni tk blh diberi brg mesti ilang.sobsob. pastu aku diberi hp murah2 punye.sobsob. ele mesti korang semua penah ade hp ni kn. pemes ni hp ni dulu. bg aku hp ni paling sodap diguna :P


2nd hp sy :
nokia 3310.uhuk




sy pkai hp 3310 tu smpai abis spm. then smbung diploma, abah beli kan yg bru.auww

3rd hp : nokia 3200




canggeeehhhh ade camera.hahaha jakun gileee :P besh gak sbb blh create housing sendiri.kire kretippp la aku ni dulu2 :P
paling besh sbb dpt duit mara, aku gi bantai bli hp yg baling anjing pun tk mati punyee.hahaha mase tu harga dlm seriban jugak :D



nokia 3660



then abah kembali beli hp tuk aku yg mase tu result aku agak bagos.acece

nokia 3230




.hp aku la paling canggeh kt kelas mase tu.hahahaha :P
seterosnyeee.ade bf time tu.acece. bf lak da kije.so bf kaci la hp for my 20 bday. org pggl hp daun.hahahha

nokia 7610





dan nokia 3230 aku trade in ke
nokia N70.


acece time ni Nseries la pulop kn kn.
aku pkai smpai smbung degree.punyeee la lame tu :P 2008. msuk mmu. masuk tempat baru.hp pun kne baru gak.hahaha.
okeh welcome
n95
.




This would be my phone from the year 2009! hehehe ;p till now.. erm KOT?


p/s : yes semua abah maliii..tk yah nk kesah sgt ek :P

p/s : sy masih simpan nokia 7610 dan N95. myk nostagia tuh :PPP