Tuesday, May 17, 2011

kalau gi mall,aku suke tgk ape?jeng jeng jengggg


okeh. ni tebiat aku sejak dua menjak ni. kalo gi jengjalan kt mall, aku sukeeeee gileee stalk baby stroller. sgt² suke! aku akan jerit nama amin then tarik tgn dea pastu mulot aku akan muncunggg sedepaaaaaa tunjuk stroller!hahahaha.agak sengalles kan :D aku tk pndang guess butik ke. charles & keith ke.mango ke. la senza kerr.tp aku tatap stroller. da jadi tebiat aku sejak beberapa tahun ni. sbb ape pun aku kurang kepastian disitu. nk ckp aku ngah survey².jauh skali nyimpang nyeee kan. tp ok gak senang sket aku nk bli one day nnt. tk payah nk survey² da. heee



aku suke pesennnn cam gini! skang ni pesen 3 roda. nnt turn aku da tggl 2 roda jek :D



aku tk penah jumpe lg pesen cenggini kt mana² mall di msia ni :D lemass anak haku :P





haaaa kau hadooo? blh tepek iphone kt stroller okeh!hehehe








okeh ni seth tan punye fb!hahaha saje nk nyimpang jap :P

5 comments:

FS Chanteque said...

cepat2 la yek..ahakz

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

aminn :D

Mama Melissa said...

Hahahaha. Kau sama macam aku sya. Tp tabiat tu dtg bila dah ada baby. Stroller lissa sampai ada 3 aku beli. Taktau apa aku pikir time tu. Hahahaha

lady~yint said...

ni entry bg signal kat amin kot...hehe suh cpt2 masuk minang

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

fini : hahahaha.wes bli stoller no 2 tu pulop :P

intan : hahaha awal bebenor kasi signal kot :P