Sunday, April 6, 2014

Berpantang : Packing bag

Assalamualaikum
Memandangkan aku dijadualkan czer next week, so weekend ni aku kelam kabut sket la ngan amin packing brg2 yg hendak di bawak blk ke temerloh. Yezzaaaa aku akan berpantang di temerloh selama 44 hari nnt. Dan memandangkan Equine Park tak de air weiii, so mak aku suh aku siap2 packing, lepas kuar spital nnt teros blk temerloh. Phew..Brg baby AF ni ngalahkan brg aku. Bag aku seketol je :P


Nnt aku update aku sediakan set berpantang pulop okay. Nak sambung wat kije ni. Yup, aku masih gegeh keluar masuk opis lagi dah 37weeks ni. 

chow cin cauuuu 







2 comments:

suezen said...

tuudia..mcm nk pindah rumah..btw sya..kenape kene czer? baby x pusing lg eh?

sya idris al-haj said...

sue : ha ah baby songsang. tak mo pusing. siap wat ecv ritu, tak jalan gak. hehe